spot_img
21.7 C
București
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasămediuUn fost PP-DD, UNPR, condamnat a ajuns candidat la Parlament din partea...

Un fost PP-DD, UNPR, condamnat a ajuns candidat la Parlament din partea PMP

-

Sefa PMP Prahova, Catalina Bozianu ingroapa partidul lui Traian Basescu. A trecut pe listele parlamentare un condamnat definitiv!!! Unificarea UNPR cu PMP a dat unde verde penalilor in partidul lui Traian Basescu.Potrivit portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Ploiești a respins ca nefondat apelul declarat de Raul Petrescu împotriva deciziei instanței de fond, care l-a condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de doi ani și șase luni la data de 20 octombrie 2015.

- Reclama -

Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă.

Raul Petrescu, era viceprimar al Ploieștiului la aceea data, a fost ales consilier municipal din partea PP-DD, el beneficiind de prevederile Ordonanței 55 și trecând, în baza acesteia, la UNPR.

UNPR i-a retras sprijinul si, Raul Petrescu si-a pierdut mandatul de viceprimar la vremea respectiva.

La alegerile locale de anul acesta, condamantul penal Raul Petrescu a participat la functia de primar din partea UNPR, obtinand un scor de ras-2,32%.

Dupa unificarea UNPR cu PMP, condamnatul penal se regaseste in postuta de vicepresedinte al PMP Prahova.

Iata care sunt persoanele PMP Prahova pentru alegerile parlamentare din acest an:

Senat

Andrei Alexandru, Constantin Ababei, Mircea Radu, Bogdan Hodorog (consilier local Ploiești), Adrian Pițigoi (viceprimar Câmpina), Mihaela Duță, Lucian Iliescu.

Camera Deputaților

Cătălina Bozianu (consilier județean, președintele PMP Prahova), Raul Petrescu (fost viceprimar Ploiești), Irinel Costache, Adrian Tomoșoiu (consilier județean), Valentin Codescu, Florin Stoica, Laurențiu Mare, Nicolae Cardoși, Nina Marius, Constantin Mateescu, Manea Dana, Eduard Tudor (consilier local Ploiești).

Observam la pozitia a doua, pe listele pentru Camera Deputatilor pe condamnatul penal, Raul Petrescu care inca se afla in perioada de incercare.

Alegerea lui pe listele parlamentare s-a efectuat de catre Catalina Bozianu impotriva solicitarii de la centru ca pe liste sa intre condamnatii penal. Probabil alegerea a fost facuta deoarece sotia condamnatului penal Raul Petrescu este jurnalist la o televiziune regionala si pentru influenta acesteia in presa locala.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img