spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeUn fost ofițer SRI despre Dragnea, Grindeanu și "apropiații" SRI

Un fost ofițer SRI despre Dragnea, Grindeanu și „apropiații” SRI

-

Drag bei este magnific! Auziti: Sorinache a ajuns din greseala in comisia de control SRI ca si la ANI-SRI!!!! Pe urma „voi ce credeti, ca nu am capacitatea sa analizez care e cu SRI?”, ii intreaba pe jurnalisti?! De unde dracu ii stie si asta pe „apropiatii” SRI. P.S. Ca sa nu uit. Vb azi cu Ion Dedu si ne intrebam amandoi: cum dracu de luni, 19.12.2016, SRI invita intr-o locatie de protocol pe toti membri comisiei (fantomatice) de control SRI, la o masa de adio. Ce concluzii se trag de aici? Ghita trebuie sa il invite pe Negulescu la un sprit dupa ce ii finalizeaza dosarul?  Pe aceiasi logica, toti cei controlati de vreo autoritate de stat, pot raspunde afirmativ la invitatia controlatului?! A fost si Sorin Grindeanu la reuniunea informala cu staful SRI?!, scrie pe facebook fostul ofițer SRI, Daniel Florea.

- Reclama -

La subiectiv vb androneasca. Cica ANI-SRI este acreditata de MEC. Fai femeie, esti normala?! Pai, de ce toti cretinii din politică se chinuie sa treaca pe la ANI? Ca sa intre in gratiile pu.. i sef dela SRI? Sau ca sa isi faca studii pe bune, a mai comentat Florea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...