spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăActualitateUn europarlamentar USR, ciuca miștourilor în propriul partid

Un europarlamentar USR, ciuca miștourilor în propriul partid

-

Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță a fost ironizat pe grupurile interne de Facebook ale USR după ce a publicat o postare pe Facebook în care spune că este „omul cu banii UE” din Parlamentul European, potrivit unor surse interne consultate de G4Media.ro.

- Reclama -

„Sunt “omul cu banii UE” din Parlamentul European, adică pe mâinile mele este bugetul UE pentru 2023. Anul trecut am crescut bugetul Parchetului European cu 💶 12 milioane de euro, dar cu o floare nu se face primăvară.” Postarea este despre o întâlnire cu procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi și este însoțită de o fotografie în care apar cei doi.

„Să spui că pe mâinile tale e bugetul UE și că tu ești ”omul cu banii din UE” mi se pare o exprimare pe cât de puerilă pe atât de grandomană. Tu, europarlamentar, indiferent cine ai fi, eu necunoscând nimic din activitatea lui Nicu Ștefănuță, n-ai pe mână nici cheia de la ușița de la intrarea din beciul din spatele cămării bucătăriei UE , darmite pâinea și cuțitul de pe masă.”, a comentat un membru USR de pe un grup de Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img