spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeGAZE PENTRU MEHEDINȚI/Consiliul Județean Mehedinți, parteneriat cu comune/orașe din patru zone ale...

GAZE PENTRU MEHEDINȚI/Consiliul Județean Mehedinți, parteneriat cu comune/orașe din patru zone ale județului

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat acordurile de parteneriat între Consiliul Județean Mehedinți și comunele/orașele din patru zone ale județului pentru care se va accesa Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” în vederea înființării rețelei de distribuție a gazelor naturale.Totodată, au fost aprobate în sedința consiliului județean de astăzi, cererile de finanțare, devizele generale și indicatorii tehnico-economici pentru aceste obiective.

- Reclama -

Unitățile administrativ teritoriale cu care Consiliul Județean Mehedinți a încheiat cele patru parteneriate și pe raza cărora ar urma să se realizeze investițiile sunt:1. Malovăț, Izvoru Bârzii, Breznița Ocol, Bâlvănești, Ilovăț;2. Salcia, Vrata, Gârla Mare, Pristol, Gruia, Pătulele;3. Oprișor, Vânători, Braniștea, Cujmir, Dârvari, Obârșia de Câmp;4. Pădina, Bălăcița, Vânju Mare, Corlățel, Vlădaia, Punghina.Cererile de finanțare vor fi depuse pe parcursul zilelor următoare, până în data de 26 aprilie.

“Ne dorim să accesăm fonduri guvernamentale pentru înființarea acestor rețele. Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” oferă posibilitatea accesării fondurilor inclusiv pentru realizarea branșamentelor și a racordului la sistemul de transport al gazelor naturale.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img