UN DRUM GREU PRACTICABIL IARNA, DJ 607B, Cireșu – Marga, ESTE MODERNIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

0

Pe DJ 607B, Cireșu – Marga se realizează zidurile de sprijin în cadrul proiectului de modernizare implementat de Consiliul Județean Mehedinți, anunță președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Deși temperaturile nu sunt tocmai prietenoase cu munca în aer liber, acolo unde situația o permite, se lucrează și în această perioadă pe obiectivele de investiții ale Consiliului Județean Mehedinți.

Pe DJ 607B, tronsonul dintre localitățile Cireșu și Marga, s-au executat lucrările de lărgire, taluzare și curățire a drumului. S-a turnat balast pe jumătate din distanța obiectivului de investiții, iar pe cealaltă jumătate se lucrează la profilare.

S-au finalizat podețele transversale prevăzute în proiect, iar în această perioadă se lucrează la zidurile de sprijin, acestea fiind deja realizate pe aproape jumătate din distanța care necesită astfel de intervenții.

Între Cireșu și Marga, Consiliul Județean Mehedinți implementează un proiect cu fonduri europene de modernizare a 5,2 km.”, mai scrie șeful CJ Mehedinți, pe pagina sa de socializare.