spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăEconomieUn deputat UNPR îi cere guvernatorului BNR Mugur Isărescu să se pensioneze

Un deputat UNPR îi cere guvernatorului BNR Mugur Isărescu să se pensioneze

-

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, i-a atacat pe reprezentanţii Băncii Naţionale a României, în frunte cu Mugur Isărescu, despre care a spus că a ajuns la vârsta la care trebuie să se pensioneze, scrie adevarul.ro.

- Reclama -

„Domnul Isărescu e de o vârstă cu mine. A împlinit 66 de ani, ca şi mine, şi eu sunt pensionat de anul trecut. Sunt în parlament că m-au ales oamenii. Aşa că poate şi domnul Isărescu să se pensioneze şi să se apuce de politică. Văd că îi place politica mai mult decât măsurile economice care aduc ceva bun şi pentru oamenii acestei ţări nu numai pentru bănci şi pentru alte instituţii financiare care au personal plătit cu salarii care îţi dau fiori”, a spus liderul UNPR Timiş.

Răducanu a spus că dezbaterile inutile pe marginea Codului Fiscal au fost alimentate şi de BNR. „S-a făcut zarvă degeaba. A intervenit şi Banca Naţională care are sarcini precise şi independenţă totală în ţara asta de a face ce vrea, cum vrea şi când vrea şi de a avea grijă să nu sufere băncile cumva. Toată această aflare în treabă s-a încheiat ieri”, a spus Răducanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img