spot_img
6.9 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăDezvaluiriUn contractor al guvernului american deținut de 2 foști ofițeri de informații...

Un contractor al guvernului american deținut de 2 foști ofițeri de informații militare urmărește miliarde de telefoane din întreaga lume

-

Anomaly Six, un contractor al guvernului american, pretinde că poate urmări în timp real aproximativ 3 miliarde de telefoane din întreaga lume.Într-o demonstrație a tehnologiei, oficialii companiei au arătat cum poate fi urmărit chiar personalul CIA și NS, arată The Intercept, transmite Profit.ro.

- Reclama -

Anomaly Six, cu sediul în Virginia, a fost înființată în 2018 de doi foști ofițeri de informații militare și menține o prezență publică limitată până la punctul de a fi misterioasă, site-ul său web nu dezvăluie nimic despre ceea ce face de fapt firma. Dar există șanse mari ca A6 să știe multe despre tine. Compania este una dintre multele care achiziționează o mulțime de date despre locație, urmărind sute de milioane de oameni din întreaga lume prin exploatarea unui fapt prost înțeles: nenumărate aplicații comune pentru smartphone-ți recoltează în mod constant locația și o transmit agenților de publicitate, de obicei fără știrea dvs. sau consimțământ informat, bazându-se pe dezvăluiri îngropate în legislația legală a termenilor și condițiilor extinse pe care companiile implicate consideră că nu le citiți niciodată. Odată ce locația dvs. este transmisă unui agent de publicitate, în prezent nu există nicio lege în Statele Unite care să interzică vânzarea și revânzarea ulterioară a acestor informații către firme precum Anomaly Six, care sunt libere să le vândă sectorului privat și clienților guvernamentali. Pentru oricine este interesat să urmărească viața de zi cu zi a altora, industria de publicitate digitală se ocupă de munca groaznică zi de zi – tot ce trebuie să facă o terță parte este să cumpere acces.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img