Un bărbat care și-a violat fiica de 13 ani a primit doar ani de pușcărie. Inițial, el a fost condamnat la 6 ani de închisoare, dar Curtea de Apel Oradea a redus pedeapsa la 4 ani și l-a obligat pe violator să plătească… 200 de lei!, scrie Gazeta de Cluj.

„Curtea de Apel Oradea admite apelul declarat de inculpatul Colţa Iulian Cosmin împotriva sentinţei penale din 30 septembrie pronunţate de Judecătoria Oradea şi reduce pedeapsa aplicată pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată de la 6 ani închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare, pedeapsă pe care inculpatul urmează să o execute în regim de detenţie. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate care nu contravin prezentei decizii. Obligă pe inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în apel în favoarea statului. Decizia este definitivă”, se arată în postarea instanţei.

Judecătoria Oradea l-a condamnat în 30 septembrie pe Iulian Cosmin Colţa la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, în formă continuată. De asemenea, ia interzis exercitarea drepturilor părinteşti şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată B. A. (fiica sa – n.a.) pe durata executării pedepsei.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?