spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeUE plătește zilnic un miliard de euro Rusiei pentru gaz

UE plătește zilnic un miliard de euro Rusiei pentru gaz

-

Ministrul italian al energiei a declarat azi în Senatul italian că: ” întreaga UE plătește ZILNIC 1 miliard euro Rusiei pentru gazul importat.”Sancțiuni maxime, ce să zicem. Noroc că românașii au blocat conturile unor Combinate siderurgice (Reșița și Slatina) și au lăsat cetățeni români fără salariile pentru care au muncit cinstit o lună, a scris avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

- Reclama -

Că atunci când ANAF – ul poprește uită complet de ce a făcut-o și nu își mai amintește să ridice popririle. Niciun politician plătit și din taxele acelor familii nu se agită să caute soluții să dea banii munciți cinstit oamenilor care nu sunt nici demenți agresori, nici oligarhi ruși.PS – Noroc că mâine UE va băga încă 1 miliard de euro în contul Rusie… da, știu, doar nu o să moară de frig nemții… Dar familiile alea de români e bine dacă mor de frig și foame?, mai postează Mocanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...