spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeArafat merge înainte cu Ministerul Adevărului: Șterge Facebook sau YouTube

Arafat merge înainte cu Ministerul Adevărului: Șterge Facebook sau YouTube

-

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că nu există nicio intenţie de cenzură, în România, dar că anumite organizaţii neguvernamentale care au activitate în domeniu, pot face monitorizări, iar DSU de exemplu, poate veni imediat cu varianta oficială. Aceste ONG-uri nu sunt plătite din bani publici, a subliniat Arafat.

- Reclama -

”Ce e pe domeniul nostru, DSU, dacă noi vedem pe careva care spune că nu a fost prezent nimeni de la DSU, nu a fost prezent nimeni de la IGSU, nimeni nu a făcut nimic, oamenii nu ştiu ce au păţit şi pune nişte imagini vechi sau aşa ceva, noi trebuie să reacţionăm, dacă nu e adevărat şi să venim cu varianta adevărată şi să o punem în faţa oamenilor, ca să combatem. Asta  nu înseamnă cenzură, înseamnă că verificăm şi venim cu varianta oficială, după care omul va avea ambele variante în faţa lui. Că varianta cealaltă, dacă nu o şterge, nu noi, dacă nu o şterge Facebook sau YouTube că şi ei fac acest lucru şi ei chiar cenzurează, dacă văd că e ceva fals, şterg de pe platformele lor.  Noi singurul lucru care îl facem la acest moment este că dacă vedem că este o minciună, venim cu  partea noastră şi o punem în faţă şi spunem la oameni că asta e varianta noastră, mai e varianta asta care circulă”, a declarat Arafat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...