Udrea sugerează că SRI şi DNA îl acoperă pe Blaga

0
569

Elena Udrea a sugerat vineri seară în interviul acordat hotnews.ro că SRI şi DNA îl acoperă pe co-preşedintele PNL, Vasile Blaga,Elena Udrea a declarat, la Hotnews, că, „la televiziunea domnului Ghiţă”, în campanie, a apărut pentru două ore un document din care rezulta că Vasile Blaga a primit bani în dosarul Microsoft şi despre care Sebastian Ghiţă i-ar fi relatat apoi că a fost retras la cererea şefului SRI Florian Coldea.
„Toate documentele apărute pe surse se refereau la Elena Udrea. Toate dezbaterile, într-o anumită parte a presei, erau despre Elena Udrea. De aceea am si iesit public sa spun că nu mi se pare normal în momentul în care în acest dosar, spre exemplu, sunt numite, sunt pomenite de martori nume mari de lideri politici, cum ar fi Victor Ponta, dl Vasile Blaga, asta de catre martorul care l-a pomenit şi pe Dorin Cocos. Tot acel martor a spus ca i-a dat bani lui Vasile Blaga”, a susţinut Udrea, precizând că este vorba despre Claudiu Florică, de la Fujitsu Siemens. Întrebată dacă a văzut această declaraţie în dosar, Udrea a confirmat şi a spus că documentul „a apărut şi la televizor”.
„În campanie a apărut pentru 2 ore, în scurt, la televiziunea domnului Ghiţă, a apărut acest document. Ulterior a fost retras. La întrebarea pe care am pus-o: «De ce nu s-a dezbătut la fel de intens documentul în care a apărut numele domnului Vasile Blaga, aşa cum s-a dezbătut în continuu în campania în care candidam la prezidenţiale implicarea fostului meu soţ în acest dosar?» răspunsul lui SeSebastian Ghiță fost: «Pentru că generalul Coldea, de la SRI, i-a cerut să retragă acest document»”.
Întrebată dacă are probe pentru aceste afirmaţii, Udrea a replicat: „Vă spun ce mi-a spus Sebastian Ghiţă. Intrebaţi-l să vedem dacă recunoaşte sau nu”.