spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăDezvaluiriUdrea: Procurori și-au făcut vacanțele pe Coasta de Azur în vilele lui...

Udrea: Procurori și-au făcut vacanțele pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoș Dobrescu și Buzăianu

-

Procurori și-au petrecut vacanțele pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoș Dobrescu și Bogdan Buzăianu, a declarat joi seară la România TV Elena Udrea.

- Reclama -

Ea a spus că aceștia au făcut înțelegeri cu procurori și vin să facă denunțuri cu avioane private.

Udrea a precizat că aceste fapte ar fi avut loc în 2010, 2011 și 2012, dar a spus că momentan nu dă numele procuroriilor.

Se știe cine sunt, sunt fotografii, aștept să vadă dacă spun, informațiile vor ieși la iveală curând, a susținut Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit, la România TV, despre momentul în care fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier s-au pus de acord pentru numirea Laurei Codruţa Kosevi în funcţia de procuror-şef al DNA, în 2013. Aceasta a mărturisit că fost mesagerul între Băsescu şi Ponta şi că cel din urmă i-a transmis un avertisment, care, doi ani mai târziu, s-a adeverit.

„Domnul Ponta mi-a spus atunci. Treaba ta, dar eu îţi spun, tu o să fii prima pe care Kovesi o arestează. Şi au fost martori, oameni care erau de faţă în momentul acela„, a declarat Elena Udrea, la România TV.

Elena Udrea a declarat anul trecut, într-un interviu acordat Hotnews, că ea a fost cea care a discutat cu Victor Ponta numirea lui Kovesi la şefia DNA, precizând totodată că Victor Ponta „nu dorea acest lucru”. „Faptul că Victor Ponta nu dorea era evident şi ştiam de la preşedinte. Dar era evident, pentru că spunea pe toate părţile că nu doreşte. Iar eu am fost cea care a mers la Victor Ponta să discut tocmai numirea Codruţei Kovesi în funcţie„, mărturisea, în 2015, Elena Udrea.

Aceasta a susţinut că discuţia cu Ponta a avut loc într-o seară, în 2013, la biroul lui Victor Ponta.

Fostul preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, după dezvăluirile făcute de Elena Udrea, că nu a discutat niciodată cu ea despre numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi şi nici cu un alt om politic. „Referitor la doamna Kovesi, nu am discutat cu nici un alt om politic. (…) Nu am discutat niciodata cu vreun om politic despre numirea procurorului-sef la DNA. (….) Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurorul-sef„, a spus Victor Ponta.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img