spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasămediuUdrea: Mă voi duce la Arestul Central în semn de solidaritate cu...

Udrea: Mă voi duce la Arestul Central în semn de solidaritate cu Olguţa Vasilescu

-

Deputatul Elena Udrea spune că se va duce la Arestul Central în semn de solidaritate cu primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi pentru a protesta faţă de faptul că aceasta a fost scoasă cu cătuşe din sediul DNA.

- Reclama -

”Sunt indignată de felul în care Lia-Olguţa Vasilescu a fost scoasă în cătuşe din sediul DNA. Da’ ce se putea întâmpla? Să o ia femeia la fugă, să bată poliţiştii? Încă o dată se dovedeşte că prezumţia de nevinovăţie şi considerarea demnităţii umane, pe care Europa striga către noi să le respectăm, se aplică doar puternicilor zilei, care obţin despăgubiri uriaşe de la televiziuni sau rejudecarea unor procese, atunci când pretind/consideră că li s-a afectat imaginea. (…) Mă voi duce la Arestul Central, acolo de unde mă scoteau încătuşată acum un an, pentru a dovedi că există curaj şi solidaritate în societate. Nu contează culoarea politică, ci nevoia unei societăţi normale, fără de care România nu poate avea viitor”, a scris Udrea miercuri pe pagina de Facebook.

Ea consideră că, având în vedere că este din nou un caz de finanţare de campanie electorală, orice politician poate fi tras la răspundere. ”Avem din nou un caz de finanţare de campanie electorală, adică exact ceea ce se poate reproşa oricărui om politic care a candidat vreodată ori a participat la alegeri. Nu doar turnătorii pot decide soarta unui om! Este în puterea fiecăruia să se opună maşinăriei fricii”, concluzionează ea.

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova şi vicepreşedinte PSD, a fost reţinută de procuroii DNA pentru luare de mită şi spălare de bani.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...