spot_img
19.8 C
București
marți, mai 24, 2022
AcasăDezvaluiriUdrea despre cum SRI s-a folosit de oameni de afaceri și mai...

Udrea despre cum SRI s-a folosit de oameni de afaceri și mai apoi i-a executat

-

Elena Udrea a declarat duminică seara, în cadrul emisiunii ”Controverse” de la B1, referindu-se la oamenii de afaceri care aveau legături strânse cu SRI, că există o strategie de a fi distruse afacerile românești, în beneficiul firmelor străine. 

Întrebată dacă poate fi vorba despre o strategie pentru a face loc pe piață unor firme străine, Udrea a răspuns: ”Poate fi și acesta un argument. Nu neapărat pentru ceea ce li s-a întâmplat celor care au fost apropiați de vârful sistemului, de conducerea SRI și apoi îndepărtați cu dosare penale, ci pentru alți oameni de afaceri care au fost executați, afacerile lor au fost distrse, iar locul lor pe piață a fost luat de firme străine. În România există, dacă nu o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri români, măcar există interesul unora de a scoate de pe piață mari companii românești pentru a face loc companiilor străine”. 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...