spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăJustitieUdrea ACUZĂ după ce fostul ei consilier a făcut dezvăluiri la Antena...

Udrea ACUZĂ după ce fostul ei consilier a făcut dezvăluiri la Antena 3: E presat de sistem

-

Elena Udrea a precizat miercuri seară pe facebook după ce fostul ei consilier Ştefan Lungu a făcut declaraţii incendiare la Antena 3 că acesta este presat de sistem.

- Reclama -

Înţeleg presiunea pe care o pune Sistemul pe Ştefan Lungu să facă astfel de declaraţii care să influenţeze cursul procesului şi, eventual, sentinţa, a scris Udrea.

POSTAREA INTEGRALĂ A ELENEI UDREA:

Faţă de declaraţiile lui Ştefan Lungu la Antena3, fac următoarele precizări/constatări:
– Este exclus ca eu să-i fi dat vreodată un bileţel cu întrebările de la DNA. Este o minciună prin care Ştefan Lungu face un joc ciudat pentru anchetatorii care realizează că acuzaţiile din Gala Bute nu se susţin cu probe.
– Despre episodul discutiei in care Lungu mi-a prezentat o citatie la DNA Alba am vorbit eu atat in fata procurorilor cat si la instanta, cu scopul de a arata ca doar la acel moment am aflat chiar de la Stefan Lungu, ca avea o colaborare financiara cu Adrian Gardean si ca se stiau de cativa ani. S-a intamplat in septembrie 2011 si nu la biroul meu ci la un eveniment al PDL Tineret Bucuresti, organizat la Cinema Scala, lucru confirmat in timpul urmaririi penale de catre Stefan Lungu.
– Este greu de inteles iesirea de la Antena 3 in conditiile in care ieri, la momentul la care am formulat cererea de a fi prezentate notele SRI in instanta si dosarul instrumentat in 2011 de DNA Alba, in care au fost implicati Adrian Gardean si Stefan Lungu si altii, nici el si nici avocatul sau nu au avut vreo reactie
– Nu am sustinut niciodata ca si Stefan Lungu ar fi fost dat afara din MDRT ca urmare a informarilor primite despre activitatea unor angajati ai ministerului.
– Dosarul de la Alba Iulia la care se face referire si care dateaza din 2011 arată că Lungu, Nastasia, Gărdean „colaborau” inca din 2010,(lucru recunoscut fara nicio ezitare de fiecare data chiar de Stefan Lungu), fara ca eu să fiu implicată în vreun fel.
– Mă bucur că Ştefan Lungu recunoaşte că banii de la Gărdean au ajuns la Nastasia, fără să existe vreo discuţie în vreun moment că ei ar putea să ajungă la mine.
– Cred ca Stefan Lungu ar trebui sa isi intrebe avocatul cu privire la cererea pe care am formulat-o, pentru a se lamuri ce presupune aceasta in ceea ce il priveste.
– In concluzie, cu atat mai importanta mi se pare prezentarea in instanta ICCJ a dosarului de la DNA Alba si notele SRI, pentru a se lamuri cu cine din MDRT aveau relatii oamenii de afaceri implicati in dosar, precum si neamestecul meu in niciun fel in aceasta poveste.
Înţeleg presiunea pe care o pune Sistemul pe Ştefan Lungu să facă astfel de declaraţii care să influenţeze cursul procesului şi, eventual, sentinţa.
Dar, indiferent de lipsa de caracter a unuia sau altuia, adevarul nu poate fi ascuns.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img