spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateUcigașul de cai

Ucigașul de cai

-

Un bărbat de 25 de ani din Ramna, județul Caraș Severin, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, precum şi pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul este acuzat că ar fi ucis cu cruzime două iepe pe care le-a furat anterior, scrie Reper 24.

- Reclama -

Cazul a ajuns în atenția publicului luna trecută când polițiștii l-au reținut pe tânăr, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin făcând acum publice detalii șocante despre actele de cruzime derulate la Ramna față de animalele lipsite de apărare:

- Advertisement -

„În noaptea de 12/13.07.2020, inculpatul S. R. A.P. a pătruns prin escaladarea gardului unui imobil din localitatea Ramna, județ Caraș-Severin, proprietatea părții vătămate V. A., în curtea imobilului , a mers până la grajdul unde se afla o cabalină femelă, a intrat în grajd pe ușa de acces ce se afla deschisă, a dezlegat cabalina și a sustras-o ieșind pe poarta de la grădina locuinței, a condus-o într-o grădină lângă locuința bunicii inculpatului, a legat-o de un stâlp de la gardul împrejmuitor, în scurt, după care a împiedicat-o de picioarele din spate , a scos din pământ un par confecționat din lemn ce era folosit la o cultură de legume, cu o lățime de 3 cm și o lungime de 1,50 metri, s-a apropiat de cabalina femelă, a penetrat-o cu acel lemn, introducându-l brutal în vagin circa 1,40 metri, lemn care s-a rupt în interiorul animalului producându-i o breșă în diafragmă produsă prin penetrare, leziuni ce au fost incompatibile cu viața animalului, după care a mers la domiciliu a luat un topor s-a întors din nou la locul unde a lăsat cabalina femelă a aplicat 4 (patru) tăieturi cu tăișul toporului în zona toracică a cabalinei respective 2 (două) tăieturi pe partea stângă și două pe partea dreaptă, după care a abandonat-o fiind găsită a doua zi de proprietar care a solicitat medicul veterinar de circumscripție, dr.T. B., care a încercat să-i acorde îngrijiri de specialitate, a extras lemnul din vaginul cabalinei respective, doar o bucată de circa 82 cm, restul rămânând în interior. La puțin timp cabalina a decedat”.

Anterior, în data de 23 iunie, inculpatul s-a deplasat undeva la marginea localității Ramna, unde se afla o cabalină gestantă, care ar fi urmat să fete în scurt timp. „Inculpatul a luat priponul, l-a înfășurat de un pom (măr) de două ori, cabalina având căpăstrul pe cap a legat-o în scurt de piciorul stâng din spate la o distanță de circa 1,5 metri, fapt ce a dus la imposibilitatea cabalinei de a se mișca liber cu picioarele, s-a înfășurat în pripon a căzut pe sol a avortat și decedat, inculpatul abandonând-o fără nicio remușcare”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img