spot_img
17.9 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeUciderea în Austria a presupusei asasine a Dariei Dughina.Ministerul de interne austriac:...

Uciderea în Austria a presupusei asasine a Dariei Dughina.Ministerul de interne austriac: Nu știm nimic

-

Ministerul de Interne al Austriei nu a confirmat informații despre presupusa ucidere a cetățeanului ucrainean Natalia Vovk, un presupus ucigaș al jurnalistului rus Darya Dugina.

- Reclama -

„Putem spune că nu știm nimic despre un astfel de caz. De aceea nu putem confirma această informație”, a declarat duminică un purtător de cuvânt al ministerului pentru TASS.

Anterior, rapoartele despre presupusa crimă a lui Vovk au fost răspândite în Telegram messenger și repostate de Exxpress din Austria.

Darya Dugina, 29 de ani, a lucrat în mass-media, inclusiv ca corespondent în Donbass. Ea a fost ucisă în seara zilei de 20 august, când un dispozitiv exploziv a explodat în mașina ei care circula de-a lungul unei autostrăzi din apropierea satului Bolshiye Vyazyomy, regiunea Moscova.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat pentru TASS pe 22 august că uciderea lui Dugina a fost rezolvată. Potrivit FSB, crima fusese organizată de agențiile de informații ucrainene și executată de cetățeanul ucrainean Natalia Vovk, care a fugit în Estonia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...