spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeUciderea ambasadorului grec în Brazilia: Soția și amantul politișt ar fi plănuit...

Uciderea ambasadorului grec în Brazilia: Soția și amantul politișt ar fi plănuit asasinatul

-

Anchetatorii brazilieni suspectează că ambasadorul grec Kyriakos Amiridis a fost ucis la cererea soţiei sale Francoise, care a raportat dispariţia la două zile după ce diplomatul a fost văzut pentru ultima dată într-o suburbie săracă şi periculoasă din Rio de Janeiro. Autorităţile au descoperit abia vineri dimineaţă cadavrul diplomatului într-o maşină incendiată din suburbia Nova Iguacu, transmite Reuters conform news.ro.

- Reclama -

De asemenea, soţia braziliană ar fi plănuit uciderea ambasadorului grec împreună cu un poliţist, cu care avea o relaţie extramaritală.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis (59 de ani) a dispărut după ce a părăsit luni noaptea locuinţa unor prieteni ai soţiei sale braziliene, care era situată într-o suburbie săracă şi periculoasă din metropola Rio de Janeiro. Autorităţile braziliene au descoperit vineri dimineaţă cadavrul carbonizat al diplomatului grec, care era abandonat într-o maşină incendiată din Nova Iguacu.

Procurorii cred că moartea ambasadorului a fost plănuită în detaliu de Francoise Amiridis şi de poliţistul Sergio Moreira. De asemenea, poliţistul amant este cel mai probabil criminal, iar crima ar fi avut loc în locuinţa cuplului din Rio de Janeiro.

Kyriakos Amiridis avea o fiică de zece ani împreună cu soţia sa braziliană.

Autorităţile braziliene au anunţat că au arestat alţi doi suspecţi în investigaţia privind moartea ambasadorului grec, pe lângă soţia acestuia şi poliţistul Moreira.

Globo a publicat imagini cu un autovehicul alb incendiat în suburbia Nova Iguacu. Poliţiştii brazilieni au precizat că autovehiculul are aceleaşi numere de înmatriculare ca maşina închiriată înainte de dispariţie de către Amiridis.

Însă, o reprezentantă a misiunii diplomatice elene nu a recunoscut nici măcar dispariţia ambasadorului, precizând că acesta este în vacanţă şi se va întoarce după 9 ianuarie în Brasilia.

Anterior, Amiridis a ocupat funcţia de consul general al Greciei în Rio de Janeiro şi a condus misiunea diplomatică elenă din Libia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...