spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăhighlightTurnătorul lui Ludovic Orban și bomba

Turnătorul lui Ludovic Orban și bomba

-

Potrivit unor surse judiciare, Tiberiu Urdăreanu i-a denunţat la DNA pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei şi pe Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, la acea vreme. Urdăreanu a denunţat pentru a-şi uşura situaţia judiciară în dosarul pe care el însuşi îl are pe rolul instanţelor, cel în care este acuzat de DNA că i-a dat mită primarului din Iaşi, Gheorghe Nechita, pentru implementarea de către UTI a sistemului de management al traficului din Iaşi, scrie pe siteul romaniacurata.ro Alex Costache, un jurnalist apropiat de DNA.

urdareanuTiberiu Urdăreanu (foto) este patronul UTI și vicepreședinte UNPR. Numele lui apare și în dosarul EADS, care deocamdată este ținut în sertar la DNA.

- Advertisement -

Tiberiu Urdareanu este maior in rezerva si fiul generalului Tiberiu S. Urdareanu, fost sef al Comandamentului Trupelor de Tancuri si Auto in vremea regimului Ceausescu.

În cazul lui Orban, Urdăreanu s-ar fi dus la DNA cu înregistrări ale unor convorbiri cu Ludovic Orban în care acesta îi spunea că are nevoie de 50.000 de euro ca să îi dea lui Sorin Oancea şi Cozmin Guşă. Orban voia să îşi asigure prezenţa în studiourile celor două televiziuni de ştiri pe perioada campaniei şi pre-campaniei electorale.În momentul în care Orban a pretins banii, presupusa sa infracţiune de folosire a influenţei de partid pentru obţinerea de foloase necuvenite s-ar fi consumat, susţin sursele noastre.Banii nu s-au dat până la urmă pentru că Orban – nu e clar din ce motive – a tot amânat să meargă la Urdăreanu să ia banii, mai afirmă Costache.

- Advertisement -

Deci banii nu au fost luați și nici dați mai departe, confirmă jurnalistul TVR cunoscut ca fiind apropiat de DNA.

Prin urmare, împotriva celor doi oameni de televiziune există doar o probă indirectăînregistrarea convorbirii dintre Orban şi Urdăreanu în care Orban îi cere banii pentru cei doi, mai spune romaniacurata.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img