spot_img
25 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăPoliticaTurcescu: Grindeanu, ești pe fază, căc.......le?

Turcescu: Grindeanu, ești pe fază, căc…….le?

-

Florin Vizan a fost debarcat de la șefia DRDP Constanța, unde fusese numit în urmă cu câteva luni, pentru a fi propulsat pe scaunul de director al Portului Constanța. Vizan va prelua funcția începând cu data de 16 august, scrie Replica de Constanța.

Jurnalistul Robert Turcescu a postat pe Facebook:

Sa începem, asadar! Grindeanu, ești pe fază, căcănarule?

Se știe așa: sunt date cu privire la presiunile făcute de un grup de interese din jurul omului de afaceri Florin VIZAN pentru numirea acestuia in functia de Director General al Companiei Nationale Administrarea Porturilor Maritime. Omul e sustinut de Ion DUMITRACHE, om politic cu interese financiare in Santierul Naval Midia, acesta controlând activitatea a 9 entități economice cu interese in porturile maritime româneșt. În patru dintre ele e asociat cu Felix STROE, senator al României, cei doi fiind direct interesați de ocuparea functiei de director al CNAPMC de către Florin VIZAN.

VIZAN e și în legătură cu omul de afaceri Constantin CHICHEANU, care controleaza societatea CONSAL TRADE SRL si CONSAL TRADE CARIERA SRL, cu interese financiare majore pe spatiul Portului Constanta, dar si cu fostul pedelist Mircea BANIAS care detine societățile EURO SHIPPING SERVICES SRL, ce desfasoara activitati de transporturi maritime și costiere de marfa in zona porturilor maritime romanesti, dar si EURO RIVER TRANSPORT SRL cu obiect de activitate transportul de marfa pe cai navigabile românești.
VIZAN e și asociat in NOVA PREMIUM GAZ SRL, NOVA HOLDING SRL, NOVA MANAGEMENT STL, ZEUS SERVICE SRL, ZEUS CONDTRUCT SRL, ECO PREST INTERNAȚIONAL SRL și ECO CONCEPT EXPERT SRL.
Un lucru e clar: numirea lui Florin VIZAN la conducerea CNAPMC ar genera riscuri majore referitoare la protejarea interesele statului roman in Portul Constanta
- Advertisement -

Precizăm că Florin Goidea va rămâne la conducerea Portului, fiind președintele Consiliului de Administrație, mandatul urmând să-i expire în luna octombrie. Florin Vizan e celebru pe plan local, și nu numai, atât prin funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului, cât și prin afacerile pe care le-a derulat la malul Mării Negre. S-a făcut remarcat între timp prin câteva apariții foto în presa tabloidă. În 2018 era filmat de paparazzi de la Cancan petrecând în clubul Nuba din Mamaia. Iar în 2020 o publicație din Constanța l-a surprins la volanul unui autoturism Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro. Vizan este asociat în 10 firme, precum Eco Concept Expert SRL, Nova Premium Gaz SRL, Lotus Camping SRL, Nova Management SRL, Zeus Service SRL, Zeus Construct SRL, Megalex Trading, Nova Holding, Green Impact SRL,, Eco Prest International SRLAre mai multe spații comerciale în Brașov, dar și în Constanța, cât și terenuri, în număr de cinci, toate în Constanța, mai spune sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img