spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăAnalizeMiky Șpagă joacă cu un intim al serviciilor: Eu nu m-am retras. Ei...

Miky Șpagă joacă cu un intim al serviciilor: Eu nu m-am retras. Ei m-au retras

-

Timp de aproape 20 de ani, Șerban Mihăilescu a fost unul dintre cei mai importanți lideri ai PSD, nu atât prin funcțiile deținute în partid, cât mai ales ca influență în structura de decizie a partidului.Vârful carierei sale a fost în perioada 2000-2004, atunci când Adrian Năstase i-a încredințat conducerea Secretariatului General al Guvernului.În acea perioadă, el s-a ales și cu porecla “Miky Șpagă”, de care el a încercat, fără succes, să scape.Într-o discuție avută cu Digi24.ro, Șerban Mihăilescu spune că acum îi merge foarte bine și că este încă activ. “Ce să fac? Fac excelent. Acum sunt consilier la Camera de Comerț (după o pauză de câteva secunde- n.r) …a României”, a spus Mihăilescu.

În vârstă de 78 de ani, fostul lider PSD susține că el încă nu a renunțat la politică, deși nu mai are funcții executive pe linie de partid. “Eu nu m-am retras. Ei m-au retras”, afirmă fostul secretar general al Guvernului.

- Advertisement -

Chiar dacă are o vârstă la care alții au ieșit de niște ani buni la pensie, Șerban Mihăilescu ocupă astăzi o funcție de consilier al președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României. CCIR este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, ce reprezintă interesele generale ale comunităţii de afaceri din România.

Șerban Mihăilescu recunoaște că a păstrat relații bune cu liderii actuali ai PSD. “Amicalmente, așa, când sunt consultat, îmi mai dau cu părerea. Sunt prieten cu toată lumea”, a mai spus Mihăilescu, care în ultimii ani din politică a fost membru al UNPR. În 2016, el și-a anunțat demisia atât din UNPR, cât și din Senatul României.

- Advertisement -

Șeful Camerei de Comerț este Mihai Daraban, un personaj despre care se spune că este un intim al Puterii și al serviciilor secrete.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img