spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăActualitateTurcescu: El, Tismăneanu, ii reproșează post-mortem lui Theodorescu că a fost "un...

Turcescu: El, Tismăneanu, ii reproșează post-mortem lui Theodorescu că a fost „un partizan și un beneficiar” al sistemului Iliescu! Vă dați seama?! Tismăneanu vorbind despre partizanat și beneficii! El, același Tismăneanu, care l-a lins cu întrebări moi pe Iliescu într-o carte de dialoguri rușinoase pentru ca apoi să condamne comunismul de sub biroul lui Băsescu

-

Tismăneanu Vladimir n-a putut să se abțină și, sub forma unei text scremut, a simțit nevoia să-l înjure pe Răzvan Theodorescu când nici la groapă nu l-au dus încă. Sigur, in maniera in care ne-a obișnuit: mai întâi pozează în ipocritul intristat de vestea morții unui fost prieten, tutuiește, se pune în centrul tabloului chiar dacă e o scenă cu tușe funerare, se dă mare împrumutând un ton de patriarh trăitor al mai multor vieți și sfârșește în maniera clasica a ticălosului care nu se poate abține să scuipe pe chipul mortului, scrie jurnalistul Robert Turcescu pe Facebook.

El, Tismaneanu, ii reproșează post-mortem lui Theodorescu că a fost „un partizan și un beneficiar” al sistemului Iliescu! Vă dați seama?! Tismaneanu vorbind despre partizanat si beneficii! El, același Tismaneanu, care l-a lins cu întrebări moi pe Iliescu într-o carte de dialoguri rușinoase pentru ca apoi să condamne comunismul de sub biroul lui Băsescu după ce se bucurase o tinerețe întreagă de avantajele apartenenței la nomenclatura UTC/PCR!Incredibil!, mai spune Turcescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img