spot_img
28.5 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăALEGERI 2020Turcan despre traseiștii ajunși pe listele PNL: Până la urmă cine este...

Turcan despre traseiștii ajunși pe listele PNL: Până la urmă cine este fără de păcat? Cine nu a greşit niciodată, mai ales când faci politică de mult timp?

-

Întrebată luni seară, într-o emisiune la B1 Tv, cum explică prezenţa pe listele de candidaţi ale PNL a unor parlamentari care în mandatul început în 2016 au contribuit, cu votul lor, la modificările legilor Justiţiei care au scos oameni în stradă, liderul PNL Raluca Turcan a susţinut că fără aportul acestor oameni Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă nu ar fi putut fi schimbat.

- Reclama -

Turcan a mai susţinut că unii parlamentarii care acum şi-au găsit loc pe listele PNL după ce au susţinut demersurile PSD-ul condus de Liviu Dragnea sunt susţinuţi de filialele judeţene pe listele cărora candidează.

Nu sunt mulţi. Şi, până la urmă, organizaţiile interne… Aceste liste au fost propuse de către organizaţiile judeţene unde s-au făcut evaluări în privinţa activităţii membrilor, a potenţialului de creştere, pentru că până la urmă un om, chiar şi dacă greşeşte, poate să fie convingător la el în comunitate. Dacă te duci şi spui: da, am greşit… Până la urmă cine este fără de păcat? Cine nu a greşit niciodată, mai ales când faci politică de mult timp?”, a adăugat Turcan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...