spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăhighlightTUPEUL LUI DAUM: Nimeni nu e vinovat pentru această calificare ratată

TUPEUL LUI DAUM: Nimeni nu e vinovat pentru această calificare ratată

-

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut, luni, meciul din deplasare cu reprezentativa Muntenegrului, scor 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, şi nu mai are nicio şansă de calificare la turneul final. Cu toate acestea, selecţionerul Christoph Daum nu se gândeşte la demisie şi spune că vrea să construiască o naţională competitivă.

”Tricolorii” au spulberat orice dubiu în privinţa locului 2 în grupă, la care speram să ne ducă jocul rezultatelor, plus victorii pe linie în cele 3 meciuri care rămăseseră. Cu toate acestea, Christoph Daum nu se gândeşte să plece.

- Advertisement -

”Trebuie să construim o echipă nouă, am văzut câteva faze bune în meci. Până se vor adapta jucătorii la un nivel bun, avem nevoie de o echipă nouă. Am văzut progres. Am fost foarte motivaţi, dar nu ne-am putut crea ocazii de gol.Cred că fiecare meci e foarte important. Acasă, la primul meci, am avut probleme. Am avut penalty, nu am putut marca. Echipa trebui reînnoită, trebuie să văd jucători tineri pe care nu i-am văzut până acum. Şi după primul meci am început să aduc jucători noi, lucru care nu ne-a ieşit. Nu depinde de mine, nu iau această decizie. Contractul spune că dacă nu ne calificăm, se termină totul. Nu eu decid viitorul. Mă voi gândi, voi vorboi cu preşedintele FRF şi vom lua o decizie bună pentru fotbalul românesc. E doar o întrebare de presă (dacă îşi dă demisia). Nimeni nu e vinovat pentru această calificare ratată. Trebuie să învăţăm din acest eşec, să devenim mai puternici. Să devenim mai buni şi să nu dăm vina pe cineva”, a declarat Christoph Daum la TVR 1.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img