spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeTudose, atac la Mișa: Nu vorbește românește, traduce rău

Tudose, atac la Mișa: Nu vorbește românește, traduce rău

-

Premierul Mihai Tudose l-a acuzat vineri pe ministrul finanțelor Ionuș Misa că nu vorbește românește și nu a reușit să explice taxa de solidaritate. 

„Ca să fiu sincer, din ce a explicat ministrul Finanțelor am înțeles ca dumneavoastră. Norocul nostru este că știm că nu este așa. Eu o să încerc să vorbesc românește, nu „finanțista” domnului Mișa. Pe fond a explicat bine, traducerea a ieșit rău. Astăzi, când un angajat își ia salariul, angajatorul plătește această taxă de 0.25 %. Această taxă se va menține. S-a constatat că această taxă este obligatorie. Este o negociere și la nivelul Uniunii Europene și sindicatele o blamează. Este responsabilitatea angajatorului pentru locul de muncă. Taxa va rămâne: că va fi 0.25 % sau 0.30 %, ministerul de Finanțe trebuie să facă toate calculele necesare pentru ca fondul respectiv să rămână în sumă reală, la fel,” a susținut Tudose.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...