spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriTudorel Toader, prietenul generalului SRI Dumbravă/ Ingrid Mocanu: M-a blocat pe fb....

Tudorel Toader, prietenul generalului SRI Dumbravă/ Ingrid Mocanu: M-a blocat pe fb. Și pe Cosmina Cerva

-

Am constatat acum că Tudorel Toader m-a blocat pe fb. Să nu cumva să îi vad mirobolantele postări in care spune absolut nimic. Adica fix cât face: NIMIC. Dădeam în brânci să mai vad ce vituperează inutil, desigur. Pe Cosmina Cerva, cu care era prieten, a dat-o afara. Desigur, este prieten cu Mitică Dumbravă … sa îi mai dea niste sfaturi în materie de ”câmp tactic”, a scris pe facebook fostul director în Ministerul Justiției, Ingrid Mocanu,

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Tudorel Toader joacă dublu?

Până acum, sfaturile au fost perfecte. Ține-o tot așa, Nea Tu-Dorele, e de bine! Zilele viitoare vă voi relata mai multe despre ”luptătorul” care se visează președinte. Și ăsta, fraților!, a comentat apoi Mocanu.

Tudorel Toader este acuzat că nu dorește să facă schimbări în justiție.

UPDATE, INGRID MOCANU:

Pentru cine nu credea că Tudorel Toader e prieten cu Dumitru Dumbravă, iată aici dovada. Este poză de pe contul său oficial, unde dă toate comunicatele, inclusiv cel cu evaluarea lui Lazăr în 30 de zile. Și a rămas prieten cu el, cu Miticuță, inclusiv după ce în Comisa SRI din Parlament s-a arătat că acesta este contul oficial al lui Dumbravă (este cel de pe care îl amenința pe Daniel Dragomir cu dosare noi).
PS – aș avea, pe această cale, o chestiune de dat în analiză la Comisia SRI, care ar trebui cercetată: Începând cu anul 2009 și până la plecarea lui Toader din CCR câte vizite a realizat dl. Dumitru Dumbravă la CCR și la ce judecători a mers?
Veți găsi muuulte surprize-surprize!

Fotografia postată de Ingrid Mocanu.
- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...