spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeCând și de ce se va prăbuși Tăriceanu în sondaje

Când și de ce se va prăbuși Tăriceanu în sondaje

-

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că politicianul care ”şi-a trădat toţi partenerii” este Călin Popescu Tăriceanu, acesta urmând să rupă alianţa cu PSD în momentul alegerilor prezidenţiale. Băsescu susţine că liderul ALDE ar putea fi un contracandidat ”onorabil” pentru Klaus Iohannis, dacă ar avea susţinerea PSD. Fără aceasta, însă, Tăriceanu ”se va prăbuşi”, transmite News.ro.

”Cred că-şi dă seama că nu are nicio şansă. El ar purea avea şanse să fie un sparning partener onorabil pentru Iohannis dacă ar avea susţinerea PSD. Dar PSD nu poate concepe să nu aibă candidat, chiar ştiind că pierd. Ar fi prea umilitor pentru un partid de dimeniunile PSD să nu aibă candidat, deci nu cred că-l va accepta pe Tăriceanu. El are opţiuni de încredere şi opţiuni de vot tocmai pentru că este aliatul PSD şi unii PSD-işti îl girează cu încredere. Când se vor despărţi, să-l vedeţi pe Tăriceanu ce se prăbuşeşte la încredere”, a mai spus Băsescu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...