spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeTudor Chirilă, atac la Iohannis: A ajuns frate cu evazioniștii

Tudor Chirilă, atac la Iohannis: A ajuns frate cu evazioniștii

-

Sa ne explice si noua Klaus Iohannis (ca tot ii platim salariul) cum a ajuns frate cu evazionistii si intractorii si de ce nu a retrimis aceasta lege mizerabila spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici prosti, nici orbi. Poate doar uimiti de doza de imoralitate a unui individ care se declara bucuros ca seamana cu Arnie Schwarzenegger. “Altfel spus, legea inițiată de PSD și promulgată de președintele Iohannis, deși o putea întoarce la Parlament, produce efecte mult mai extinse, nu doar în cazul anchetelor și proceselor în curs, ci și în unele cauze rămase definitive. În aceste cauze, pedeapsa închisorii poate fi înlocuită cu amenda”, afirmă Tudor Chirilă pe facebook.

- Reclama -

Si ce parere au despre asta Dan BarnaDacian CioloşVlad VoiculescuStelian IonFlorin CîţuLudovic Orban si alti politicieni care au pe agenda lupta inpotriva coruptiei si a marii evaziuni.PS. Oare domnul presedinte a dat bon fiscal pentru meditatiile cu care si-a rotunjit veniturile? Sau a fost evazionist?, mai scrie Chirilă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...