Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că are în analiză cinci persoane foarte calificate profesional pentru a-l înlocui pe John Bolton în funcţia de consilier de securitate naţională, informează Reuters.

U.S. President Donald Trump and North Korean leader Kim Jong Un react at the Capella Hotel on Sentosa island in Singapore June 12, 2018. REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY

Adresându-se reporterilor de la Casa Albă, preşedintele american a spus că Bolton, care a fost concediat marţi brusc după ce a ocupat această funcţie timp de 17 luni, a făcut câteva greşeli, printre care ofensarea liderului nord-coreean Kim Jong Un, căruia i-a cerut să urmeze “modelul libian” şi să îşi predea toate armele nucleare.

Donald Trump a declarat că dintre multele persoane interesate de postul eliberat de Bolton, pe cinci le considerată foarte calificate pentru a-l ocupa, fără însă a le numi.

Preşedintele a precizat că va anunţa săptămâna viitoare numele persoanei pe care o va alege pentru această poziţie care nu are nevoie de confirmarea Senatului.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?