spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeTrump s-a lăudat că "deţine informaţii compromiţătoare" despre viaţa amoroasă a lui...

Trump s-a lăudat că „deţine informaţii compromiţătoare” despre viaţa amoroasă a lui Macron

-

Fostul preşedinte american Donald Trump s-a lăudat ani de zile apropiaţilor săi că ”deţine informaţii compromiţătoare” despre viaţa amoroasă a preşedintelui francez Emmanuel Macron, adunate din briefing-urile de ”informaţii”, potrivit Politico, care citează Rolling Stone, transmite news.ro.

- Reclama -

Subiectul a revenit în centrul atenţiei în urma percheziţiei organizate de FBI la proprietatea ui Trump din Mar-a-Lago, în timpul căreia autorităţile au confiscat documente compromiţătoare, inclusiv unul intitulat ”informaţii despre: Preşedintele Franţei”.

Nu se ştie dacă documentul în cauză conţinea detalii despre viaţa personală a lui Macron. De asemenea, Rolling Stone nu a confirmat dacă informaţiile cu privire la Macron sunt clasificate sau au fost furnizate de serviciile secrete americane. Cu toate acestea, Rolling Stone a precizat că ”simpla dezvăluire a existenţei (documentului) a declanşat o criză transatlantică”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...