Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, nu va cere continuarea investigaţiilor în cazul serverului de email privat folosit de Hillary Clinton, anunţă consilierul Kellyanne Conway, deşi magnatul new-yorkez promisese în campanie că nu va renunţa la anchetă.

“Cred că atunci când preşedintele-ales spune chiar înainte de a fi învestit în funcţie că nu are de gând să continue investigaţiile transmite un mesaj puternic, atât ca ton, cât şi la nivel de conţinut”, a declarat Conway într-un interviu acordat MSNBC.

Decizia lui Donald Trump reprezintă o distanţare de o promisiune majoră făcută în campanie. La o dezbatere electorală televizată desfăşurată în octombrie, Donald Trump îi transmitea lui Hillary Clinton următorul mesaj: “Dacă voi câştiga, îi voi cere procurorului general să numească un procuror special pentru a ancheta cazul dumneavoastră”.

Kellyanne Conway a explicat că Hillary Clinton “încă trebuie să se confrunte cu faptul că majoritatea americanilor nu o consideră onestă şi credibilă”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?