spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeTrump: Nu e momentul să merg la Phenian

Trump: Nu e momentul să merg la Phenian

-

Preşedintele Donald Trump a apreciat că probabil nu este momentul oportun să îi facă o vizită liderului nord-coreean Kim Jong Un la Phenian, în contextul în care discuţiile dintre SUA şi Coreea de Nord privind arsenalul nuclear al Phenianului se află într-un punct mort, transmite AFP.

- Reclama -

„Nu cred că suntem gata pentru asta”, a declarat luni, la Casa Albă, preşedintele Donald Trump, adăugând însă că o vizită în Coreea de Nord dar şi posibilitatea unei vizite a liderului nord-coreean în SUA ar putea fi luate în calcul pentru mai târziu.

Rugat să comenteze informaţiile apărute în presa sud-coreeană, conform cărora Kim Jong Un l-ar fi invitat într-un mesaj scris la Phenian, preşedintele Trump a refuzat să confirme sau să infirme aceste informaţii. „Relaţiile noastre sunt foarte bune, dar nu vreau să vorbesc despre asta”, a răspuns liderul de la Casa Albă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...