spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeTrump lăsat baltă de un principal sponsor

Trump lăsat baltă de un principal sponsor

-

Fondatorul grupului Blackstone, Stephen Schwarzman, care a fost unul dintre principalii contribuitori de pe Wall Street la campania de realegere a lui Donald Trump din 2020, a afirmat că nu-l va susţine pe Trump în 2024, a relatat miercuri portalul de ştiri Axios, preluat de Reuters, transmite Agerpres.

- Reclama -

Marţi, fostul lider de la Casa Albă a anunţat că va candida din nou în alegerile prezidenţiale din 2024.

Schwarzman, preşedinte şi director executiv al companiei de investiţii, a scris într-un comunicat că este timpul ca Partidul Republican să aibă o nouă conducere şi că de această dată va susţine un alt republican în cursa pentru preşedinţie, a consemnat Axios.

„Este timpul ca Partidul Republican să treacă la o nouă generaţie de lideri şi intenţionez să-l susţin pe unul dintre ei la alegerile primare pentru preşedinţie”, a declarat Stephen Schwarzman.

Acesta a fost unul dintre principalii donatori şi în campania pentru alegerile de săptămâna trecută din SUA de la mijlocul mandatului, cheltuind 35,5 milioane de dolari pentru a-i susţine pe republicani, cărora le lipseşte acum doar un mandat pentru a prelua controlul în Camera Reprezentanţilor. Republicanii nu au reuşit însă să cucerească Senatul, iar majoritatea candidaţilor sprijiniţi de Trump au pierdut cursa.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img