spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăExterneTrump, atacuri în serie la Meryl Streep

Trump, atacuri în serie la Meryl Streep

-

Donald Trump, care a declarat într-un scurt interviu telefonic pentru The New York Times, după gala de decernare a Globurilor de Aur 2017, că Meryl Streep este ”o partizană a lui Hillary”, şi-a continuat criticile la adresa vedetei de cinema printr-o serie de mesaje mai ample, publicate luni pe Twitter, în care a spus că legendara artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, informează The Hollywood Reporter.

- Reclama -

Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, nu s-a limitat să o numească pe Meryl Streep ”o partizană a lui Hillary”, duminică seară, într-un interviu pentru The New York Times, după ce actriţa l-a criticat în termeni duri în timpul discursului de acceptare a premiului onorific Cecil B. DeMille, ce i-a fost atribuit la gala de decernare a Globurilor de Aur 2017.

Luni dimineaţă, Donald Trump şi-a continuat criticile la adresa actriţei americane prin intermediul unor mesaje pe Twitter.

În cele trei mesaje publicate pe această reţea de socializare, politicianul a spus că renumita artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, ”o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos”, care l-a ”atacat” fără niciun motiv pe baza unor afirmaţii nefondate, potrivit cărora el ar fi ridiculizat un reporter cu handicap fizic.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...