spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriTRIPLUL CONDAMNAT DE LA VÂRFUL GUVERNULUI: Costel ”Bitanu” și nepotul școlit la...

TRIPLUL CONDAMNAT DE LA VÂRFUL GUVERNULUI: Costel ”Bitanu” și nepotul școlit la SRI

-

Numirea lui Bogdan-Cătălin Steriopol în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare a fost comentată în presă prin prisma faptului că acesta ar fi consilierul personal al ministrului Educației, Monica Anisie. Numai că întreaga afacere duce, de fapt, la Costel Barbu zis Bitanu, secretarul general adjunct al Guvernului, omul care este considerat de unii drept Eminența Cenușie de la Palatul Victoria.

- Reclama -

Steriopol este nepotul lui Bitanu. Mai precis, acesta este nepotul de soră al lui Costel Barbu, după cum dezvăluia anul trecut Cronica de Teleorman.

Bogdan Steriopol a fost impresar de fotbal, gazetar sportiv, i-a avut nași de cununie pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și s-a înscris în PNL în 2018, la organizația Sector 2 București, condusă de actualul ministru al Educației, Monica Anisie. Presa a scris despre el că are “zero expertiză în educație”, însă Monica Anisie consideră că e specialist în Educaţie fizică şi sport și a declarat că l-a luat la minister pentru că avea nevoie de o părere avizată ca să afle câte ore de sport trebuie incluse în programa școlară, mai nota sursa citată.

Bogdan-Cătălin Steriopol este absolvent al Facultăţii de Marketing, din cadrul Universităţii „Artifex”, obţinând în 2008 diploma de licenţă şi calificarea de economist. De asemenea, este masterand al Academiei de Informaţii „Mihai Viteazu” Bucureşti, cunoscută ca Academia SRI.

Principalii acţionari ai Rompetrol Rafinare SA sunt KMG International (54,63% – direct şi indirect) şi statul român prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (44,7%).

Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, despre care zilele trecute au apărut dezvăluiri care indică că are cel puțin 3 condamnări penale la activ are o istorie plină de scandaluriDespre Barbu se spune că ar fi omul de încredere al premierului Ludovic Orban,

Costel Barbu, zis Bitanu’, e genul de politician cu apucături huliganice: a sărit să bată arbitrii la un meci de fotbal între sate, a organizat o răscoală împotriva unui om de afaceri care concesionase o baltă în Teleorman, a fost declarat  incompatibil ca primar, dar a găsit o soluţie tradiţională: şi-a lăsat soţia în funcţie, era descris personajul în ziarul Adevărul.

CITIȚI ȘI: TRIPLUL CONDAMNAT DE LA VÂRFUL GUVERNULUI: Costel zis Bitanu’, huliganul ”școlit” la o universitate fantomă

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img