spot_img
20.6 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăActualitate"Trebuie să dai căldura mai încet doar dacă politicienii stupizi și lacomi...

„Trebuie să dai căldura mai încet doar dacă politicienii stupizi și lacomi din România vor fi de acord să le dea o parte din gaze politicienilor stupizi și lacomi din Germania”

-

În mod normal, disperarea diviziei de „apărarea constituției”, care și-a scos toate goarnele să ne obișnuiască cu caloriferele reci, nu merită decât bășcălie, scrie jurnalistul Lucian Davidescu pe Facebook.

Două remarci serioase, totuși:1. Să susții că dacă stai în frig ajuți cumva la înfrângerea lui Putin e o prosteală de prostit proștii. Îi ajuți doar pe politicienii stupizi și lacomi care au provocat situația asta (sau n-au făcut nimic să o prevină) să scape de consecințele meritate.2. România își produce singură aproape tot gazul de care are nevoie, cu politici deștepte lipsa de gaz rusesc nici măcar nu s-ar cunoaște. Trebuie să dai căldura mai încet doar dacă politicienii stupizi și lacomi din România vor fi de acord să le dea o parte din gaze politicienilor stupizi și lacomi din Germania, ca să le salveze cururile, mai spune Davidescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...