spot_img
15.7 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Destinul României depinde esenţial de creşterea performanţei sistemului nostru de...

Premierul Ciucă: Destinul României depinde esenţial de creşterea performanţei sistemului nostru de educaţie

-

Destinul României depinde esenţial de creşterea performanţei sistemului nostru de educaţie, a declarat luni, premierul Nicolae Ciucă, la ceremonia de deschidere a anului şcolar de la Colegiului Militar Naţional Tudor Vladimirescu, pe care el însuşi l-a absolvit în 1985. El a avut mesaje separate pentru elevi, cărora le-a spus că sunt ”parte a unei generaţii care dovedeşte că ştie, vrea şi poate să facă performanţă”, pentru profesori, cărora le-a transmis că au în mâinile lor ”cea mai preţioasă avuţie a unei ţări: copiii”, dar şi pentru comandanţi, cărora le-a subliniat că le revine ”frumoasa datorie de a-i instrui pe cei mai tineri reprezentanţi ai Armatei”. Nicolae Ciucă s-a adresat şi părinţilor, cărora le-a dat asigurări în legătură cu copiii lor, despre care a afirmat că sunt pemâini bune.

- Reclama -

”Sunteţi parte a unei generaţii care dovedeşte că ştie, vrea şi poate să facă performanţă. Că este creativă, că obţine rezultate remarcabile la olimpiade de studiu şi stabileşte noi recorduri în sport, că este implicată civic şi social. Că se informează, pune întrebări şi caută răspunsuri. M-am bucurat să remarc aceste calităţi la multe întâlniri avute cu tinerii. Continuaţi să fiţi curioşi, continuaţi să fiţi curajoşi, continuaţi să gândiţi cu mintea voastră! Pentru că ştim cât de mare este potenţialul generaţiei voastre, venim cu soluţii pentru a asigura fiecărui copil şansa la o educaţie de calitate şi posibilitatea să se dezvolte în domeniile în care simte că poate şi vrea să fie bun”, a afirmat premierul în discursul rostit la Colegiului Militar Naţional Tudor Vladimirescu, al cărui elev a fost.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...