spot_img
22.1 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăDezvaluiriTraian Băsescu cere suspendarea activității Înaltei Curți până la desecretizarea Protocolului cu...

Traian Băsescu cere suspendarea activității Înaltei Curți până la desecretizarea Protocolului cu SRI

-

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a cerut sâmbătă seara, desecretizarea protocolului încheiat între SRI şi ÎCCJ, afirmând că preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, ”ar trebui să înceteze orice activitate a Înaltei Curţi” până la desecretizarea acestuia.

Duminică seară începând cu ora 21, fostul președinte va fi prezent în emisiunea Controverse realizată de Andrei Bădin la B1 Tv.

”Avem un element fundamental – protocolul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Dna Tarcea se tot face că se tot chinuie să-l desecretizeze. Acela este un protocol fundamental. După mine, dna Tarcea ar trebui să înceteze orice activitate a Înaltei Curţi până ce acel protocol şi angajamentele, dacă sunt, ale judecătorilor din penal, să fie făcute publice”, a declarat la România TV Traian Băsescu.

Preşedintele Comisiei de control Serviciului Român de Informaţii, Claudiu Manda, a declarat, la începutul lunii mai, că cel puţin un protocol, încheiat între ICCJ, SRI şi Parchetul General, este încă valid, deoarece, în opinia SRI nu a fost denunţat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img