spot_img
19.8 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinTragicul destin al lui Nicolae și al lui Mihai al II-lea CONTROVERSA...

Tragicul destin al lui Nicolae și al lui Mihai al II-lea CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Am fost duminică seară invitatul Ancăi Alexandrescu pentru interviul cu Principele Nicolae alături de Dorin Iacob și Marius Ghilezan.Un interviu bun la patru mâini, dar cu o concluzie tristă: la fel ca și bunicul său Regele Mihai și Principele Nicolae este un om cu un destin trist. Cel puțin până acum.

A mărturisit în emisiune că nu a fost învățat să vorbească românește în Familie, iar mai apoi chiar Familia l-a trădat și exilat.

La 16 ani i-a murit tatăl, mai apoi a mers în Africa, a lucrat în construcții și casier în supermarket, a făcut facultatea la 24 de ani și a ezitat dacă să vină sau nu în România.

A venit și a fost trădat de mamă și de rudele apropiate. Nici astăzi nici una din mătușile sale nu îl caută. A fost exclus din Familia Regală pe un aranjament gândit de Sforarul Palatului fără știrea Bunicului Său care își trăia ultimii ani de viață.

Bunicul lui Nicolae, Mihai I, a fost trădat de tatăl Său. Mai apoi lăsat baltă la 23 august de liderii partidelor istorice și de „aliații” anglo-americani și obligat să plece în bejenie.

Nicolae repetă, cel puțin până acum, destinul tragic al Bunicului Său și este o victimă a aranjamentelor de la Palat ale purtătorului de tavă din piesele de teatru televizate de la începutul anilor 90, cel care astăzi este unchiul Său.

Da, nu vorbește perfect românește. Dar nici nu a fost învățat. A fost lăsat de la o vârstă fragedă să schimbe parchetul și faianța în suburbiile Londrei.

A povestit și de vărul său, Mihai, mai mare cu 6 săptămâni. Ambii nepoți pe linie masculină ai Regelui au fost excomunicați lapidar din Casa Regală la dorința „Custodeului” de azi al Coroanei, Margareta, și a soțului său, Duda Radu.

Nu știu dacă Monarhia mai are azi un viitor în România, dar Nicolae și Mihai sunt expresia vie a celei mai frumoase și tragice în același timp fotografii cu Regele Mihai. Nu știu cine a realizat-o și dau credit foto cu scuzele de rigoare că nu cunosc autorul.

Mihai al II-lea va veni în țară, a spus Nicolae. Poate cei 2 veri își vor reinversa destinul…

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...