spot_img
22 C
București
marți, mai 7, 2024
AcasăAnalize2551 de euro pentru primul născut în Serbia: "În acest moment construim...

2551 de euro pentru primul născut în Serbia: „În acest moment construim șosele și autostrăzi, însă acestea nu vor avea nicio valoare dacă pe acele șosele nu va avea cine să conducă”

-

Avem aceste mijloace, deoarece aceasta este prioritate și poate cel mai important lucru pe care-l vom realiza în perioada următoare. În acest moment construim șosele și autostrăzi, însă acestea nu vor avea nicio valoare dacă pe acele șosele nu va avea cine să conducă. Aici nu sunt la întrebare banii, ci o politică economică corectă. Deci, 300.000 de dinari (n.red-2551 euro) pentru primul copil născut, iar în perioada ce urmează vom ieși și cu măsuri penrtu al doilea și al treilea copil, a spus ministrul.

Ministrul sârb al; Finanțelor Siniša Mali a anunțat că de la 1 ianuarie anul viitor pentru  primul nou născut toate cuplurile vor primi un ajutor de 300.000 de dinari.

- Advertisement -

Avem aceste mijloace, deoarece aceasta este prioritate și poate cel mai important lucru pe care-l vom realiza în perioada următoare. În acest moment construim șosele și autostrăzi, însă acestea nu vor avea nicio valoare dacă pe acele șosele nu va avea cine să conducă. Aici nu sunt la întrebare banii, ci o politică economică corectă. Deci, 300.000 de dinari penrtu primul copil născut, iar în perioada ce urmează vom ieși și cu măsuri penrtu al doilea și al treilea copil, a spus ministrul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img