spot_img
38.1 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAnalizeTomac: România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă...

Tomac: România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă îşi trăieşte începutul sfârşitului său politic

-

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, comentează, duminică seară, rezultatul alegerilor din Austria, apreciind că, în Austria Inferioară, Karl Nehammer a fost umilit, ”aşa cum el însuşi şi-a permis să umilească 20 de milioane de români”. ”România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie”, crede liderul PMP.

- Reclama -

”În Austria Inferioară, Nehammer a fost umilit astăzi la alegeri aşa cum el însuşi şi-a permis să umilească 20 de milioane de români. A crezut că îşi poate păcăli propriul popor, folosind în mod absurd o temă falsă”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Eugen Tomac.

- Advertisement -

Liderul PMP crede că, astfel, ”s-a demonstrat însă că minciuna are picioare scurte, iar aroganţa şi populismul se plătesc”.

”România îşi va câştiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă îşi trăieşte începutul sfârşitului său politic. Nimeni niciodată nu a tratat cu mai mult dispreţ România în ultimii 30 de ani. Iar acest lucru nu trebuie uitat”, a mai scris Tomac.

- Advertisement -

Partidul Popular (ÖVP) al cancelarului austriac Karl Nehammer şi-a pierdut majoritatea absolută, din cauza unui scor bun al naţionaliştilor din cadrul Partidului Libertăţii (FPÖ) – care a obţinut cu un sfert mai multe voturi decât în alegerile anterioare – în alegeri regionale-cheie, duminică, în Austria Inferioară, şi este nevoit să încerce să formeze o coaliţie pentru a rămâne la putere, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, ceea ce semnalează o scădere a susţinerii Guvernului lui Nehammer, relatează Bloomberg.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img