spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeTomac: Am depus, la Bruxelles, petiția prin care cerem Parlamentului European să...

Tomac: Am depus, la Bruxelles, petiția prin care cerem Parlamentului European să intervină, în calitate de reclamant privilegiat, în procesul pe care l-am deschis la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru Schengen

-

Pentru că doar determinarea noastră, a românilor, ne poate face dreptate, am mai făcut un pas în demersul pe care l-am inițiat la Curtea de Justiție a UE în chestiunea Schengen.Ieri am depus, la Bruxelles, petiția prin care cerem Parlamentului European să intervină, în calitate de reclamant privilegiat, în procesul pe care l-am deschis la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Am depus, de asemenea, împreună cu documentele necesare, și dovada celor peste 50.000 de semnături adunate în favoarea acestei inițiative, afirmă pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Parlamentul European, în calitate de reclamant privilegiat, are forța necesară pentru a ne ajuta să câștigăm acest proces atât de important pentru noi.Nu am fost singur. I-am avut alături, în mod simbolic, pe toți cei peste 50.000 de români care au semnat petiția. Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte.Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Mișcarea Populară pentru efortul și mobilizarea din ultimele luni. Îi mulțumesc și colegului meu, europarlamentarului Vlad Botoș pentru că a fost ieri alături de noi.România merită în Schengen și sunt convins că vom reuși să ne câștigăm acest drept ce ne-a fost refuzat timp de aproape 12 ani!, mai spune Tomac.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img