spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăAnalizeToate podurile din județul baronului roșu de Neamț pe cale să pice:...

Toate podurile din județul baronului roșu de Neamț pe cale să pice: Demisia, Arsene!

-

PMP consideră că principalul vinovat pentru dezastrul de la Luțca (pod abia reabilitat care s-a prăbușit, la câteva luni după ce președintele CJ Neamț anunța terminarea lucrărilor și reluarea circulației) este Ionel Arsene care ar trebui să-și dea demisia din fruntea instituției județene. Rechizitoriul foarte dur la adresa celor care patronează, în Neamț, poduri care se prăbușesc a fost făcut de Răzvan Sebe, secretarul general adjunct al PMP, conform Vestea din Neamț.

„Simplu! Demisia! Demisia imediată! Sunt incompetenți! Vinovați sunt PSD și PNL (NR – pentru podurile de pe drumurile naționale). Vinovat e Ionel Arsene (NR – pentru podul de la Luțca). Nu, nu Dragoș Chitic. Dragoș Chitic nu e în cârdășie cu așa ceva…Sunt fonduri europene care nu sunt accesate pentru că corupția nu e interesată de acești bani care nu se pot… trage pe dreapta”, a spus Sebe.

- Advertisement -

„Am văzut cu toții informațiile referitoare la podul prăbușit și cred că ar trebui să ne gândim cu toții, serios, la cum vedem viitorul acestei țări. Vrem să ne temem în continuare că vom muri pe poduri? Asta ne dorim? Asta de dorim de la administrație? În anul 2022, în anul 2024, asta ne dorim? Cred că lumea ar trebui să vadă că oamenii noștri care au dovedit clar că pot să administreze un oraș, un județ. Cred că oamenii noștri au dovedit că sunt în stare să conducă ăși merită locul în conducerea județului. Dați-le puterea să conducă, dați-le șansa să arate că se poate altfel. Că se poate să nu vă mai fie frică să treceți pe poduri. Vorbeam cu Bogdan care este inginer constructor, știe foarte bine problemele, știe foarte bine soluțiile, penru că asta a făcut, asta a lucrat. Dar, în momentul de  față, dacă nu a primit voturi, pentru că lumea s-a lăsat ghidată de minciuni, nu poate să rezolve. Dați-i șansa să rezolve. Știe, poate!Aproape toate podurile din județul dumneavoastră sunt în stare să pice. Ce faceți? Vreți în continuare așa? Eu cred că ar trebui să schimbăm lucrurile!”, a mai spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img