spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăALEGERI 2020Tîrgu Mureș - Tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru...

Tîrgu Mureș – Tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru rechizite și haine

-

Sprijin pentru școlarii municipiului Tîrgu Mureș – Tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru rechizite și haine destinate elevilor din familii defavorizate.

- Reclama -

Copiii din familii defavorizate, din învățământul de stat preșcolar, primar sau gimnazial din Tîrgu Mureș, fără sprijin material, cu venituri sociale minime acordate familiei acestora, vor beneficia în anul școlar 2020-2021 de un tichet în valoare de 500 de lei pe an ca „sprijin educațional”, pentru a cumpăra rechizite și haine. Astfel, începând cu data de 20 august 2020, Primăria Municipiului Tîrgu Mureș prin Direcția de Asistență Socială demarează acțiunea de primire a solicitărilor pentru acordarea acestor tichete sociale pe suport electronic în conformitate cu OUG 133/2020.

Consilierul personal al primarului, Claudiu Sergiu Maior, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Tîrgu Mureș a declarat ”Este o inițiativă a noastră menită să integreze copii din comunitățile defavorizate. Am reușit să scădem abandonul școlar și să dăm o mână de ajutor familiilor ce trec prin greutăți financiare” Condițiile de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinească solicitanții sunt:

– Să aibă domiciliul/reședința pe raza municipiului Târgu Mureș;

– Venitul lunar net/membru de familie realizat în luna iulie a acestui an este de până la 1.115 lei;

– Să facă dovada înscrierii copilului la grădiniță/școală.

De asemenea, actele necesare solicitărilor, precum și alte informații se regăsesc pe site-ul municipiului www.tirgumures.ro

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img