spot_img
2.4 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeThe American Conservative: Zelensky și aliații săi occidentali ar trebui să înceteze...

The American Conservative: Zelensky și aliații săi occidentali ar trebui să înceteze să mai solicite revenirea Crimeei sub controlul Kievului

-

Volodymyr Zelensky și aliații săi occidentali ar trebui să înceteze să mai solicite revenirea Crimeei sub controlul Kievului și să înceapă un proces de negocieri, scrie Rod Dreher , redactor principal al The American Conservative .

- Reclama -

„Prietenul meu crede că conflictul nu ar trebui să se încheie până când Rusia nu este complet aruncată înapoi la fostele sale granițe, iar Ucraina nu cucerește Crimeea. I-am spus că acest lucru este complet nerealist, că aceasta este o rețetă pentru escaladarea eternă”, susține autorul.

În opinia sa, apelurile Kievului și Varșoviei de ocupare peninsulei pot fi comparate cu dorința americanilor de a declanșa un război în Irak.

„Nu am vrut să-i ascultăm pe cei care au avertizat împotriva războiului, pentru că teama și ura noastră față de inamic erau atât de mari. Și ne-am permis să conducem țara noastră și Irakul la dezastru”, a conchis el.În loc de iluzii cu privire la revenirea controlului asupra teritoriilor ruse, editorul principal al The American Conservative a sugerat ca guvernul Zelensky și Europa să fie de acord cu o soluționare pașnică a crizei „până când aceasta va distruge Europa economic sau mai rău”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img