spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeTerheș: Votanții din Spania urmează exemplul celor din Ungaria, Polonia, Italia, Suedia,...

Terheș: Votanții din Spania urmează exemplul celor din Ungaria, Polonia, Italia, Suedia, Olanda, care au votat la greu impotriva stângii socialiste sau marxiste

-

In Spania stanga socialista si comunista a pierdut la greu alegerile locale si regionale, ce au avut loc pe 28 mai 2023. Ca urmare a votului distrugator la adresa stangii spaniole, premierul socialist Pedro Sanchez a anuntat ca va dizolva Parlamentul si va organiza alegeri anticipate pe data de 23 iulie. Daca ar fi asteptat pana la finele anului, cand erau programate alegerile parlamentare la termen, ar fi fost zvanturat, anunta pe facebook europarlanentarul Cristian Terhes.

- Reclama -

Votantii din Spania urmeaza exemplul celor din Ungaria, Polonia, Italia, Suedia, Olanda, care au votat la greu impotriva stangii socialiste sau marxiste.V-am spus ca se schimba UE, pentru ca oamenii incep sa se trezeasca. Toti acesti neomarxisti, care distrug UE si submineaza suveranitatea statelor europene, trebuie expulzati prin vot din toate functiile publice. Mai spune Terhes.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img