Teodor Atanasiu, un mall și o sacoșă

0

Fostul candidat la funcția de primar al municipiului Buzău, Ovidiu Anghel și fostul senator PNL Teodor Atanasiu, care a candidat fără succes pentru un nou mandat pe listele liberalilor buzoieni, au fost filmați în timpul unei întâlniri într-un mall din București în timpul căreia Anghel i-a dat o sacoșă lui Atanasiu, scrie Opinia din Buzău.

Reproducem, în cele ce urmează, textul publicat de tabloidul CanCan sub titlul „Fostul ministru al Apărării a pus-o la mall de un mic comision: operațiunea Sacoşă la portbagaj<sacoșă la=”” portbagaj=””>!”:

„Liberal cu greutate, fostul ministru al apărării Teodor Atanasiu este un personaj descurcăreţ. După funcţia din fruntea Armatei Române, a prins două mandate de parlamentar dar n-a mai avut noroc la alegerile din decembrie. Este însă în continuare influent, iar lumea îl caută! Ei bine, personajul nostru descurcăreţ are şi un suflet mare, pentru că este gata să intindă o mână de ajutor oricui. Oricui este bine recomandat, pentru că Teodor Atanasiu este disponibil numai într-un cerc limitat de cunoştinţe, aşa cum este şi normal de altfel pentru oamenii importanţi. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, a filmat o întâlnire între fostul demnitar şi un alt personaj, într-un mall din nordul Capitalei. Evident, totul a avut loc în public. Cei doi interlocutori s-au retras la o masă, la o cafenea unde au discutat minute în şir, mimica feţei şi gestica lăsând să se înţeleagă că au ceva important de dezbătut. Au părăsit apoi masa, întâlnindu-se cu o a treia persoană, un bărbat cu înfăţişare modestă, între două vârste, care căra cu grijă o sacoşă. Acesta era cel mai probabil omul de încredere al partenerului de discuţii al lui Teodor Atanasiu. Cei trei bărbaţi au mai zăbovit câteva zeci de secunde la discuţii, iar politicianul liberal a conchis scurt Te rezolv, stai liniştit!. A urmat apoi instructajul «Şefului», interlocutorul lui Atanasiu, către purtătorul de sacoşă, trasându-i rapid sarcinile. Omul l-a însoţit pe Atanasiu la maşină, în parcarea mallului, până la un Fiat 500 cochet cu numere de Alba, numai bun să se strecoare prin aglomeraţia din trafic, de unde s-a întors fără sacoşă, lăsată în portbagajul maşinii. Misiune îndeplinită, pachet livrat!”