spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăDezvaluiriMesajul lui SOV din pușcărie: Lista agentilor acoperiți ai SRI, găști, minciuni,...

Mesajul lui SOV din pușcărie: Lista agentilor acoperiți ai SRI, găști, minciuni, Iohannis, Dragnea și Rusia

-

Băi generație, ambele găști te-au mințit. Gașca lui Dragnea te-a mințit că trebuie să dea ordonanțele de urgență pentru a nu plăti penalizările impuse de CEDO și pentru a ușura viața oamenilor din pușcării, iar gașca lui Iohannis că vor ieși din pușcării criminali, violatori, tâlhari și teroriști, urmare a acestor ordonanțe, comentează din închisioare Sorin Ovidiu Vîntu pe blogul său.

Prin eliminarea lui Coldea, Iohannis a obținut acces la lista tuturor agenților acoperiți ai SRI-ului, mai afirmă SOV.

Pentru Iohannis a început bătalia pentru al doilea mandat iar scoaterea din cursă a principalului său contra-candidat, Liviu Dragnea, prin orice mijloace, este principalul lui obiectiv în această fază. Ordonața care-l scotea practic din zona pușcăriei pe șeful PSD l-a determinat pe Iohannis să conceapă, împreună cu echipa lui, o contramanipulare de mari proporții, bazându-se și el nu pe prostia ci pe buna credință a unui număr imens de oameni. Astfel, pe rețelele de socializare au început să curgă informații terifiante despre criminalii, violatorii și tâlharii care vor irumpe din pușcării, urmare a ordonanțelor de urgență pe care le emite guvernul Grindeanu. Televiziunile de casa ale SRI-ului amplifică grozăvia, CT Popescu enunță cu o voce cavernoasă că, gata, în România democrația a murit și în loc s-a instalat dictatura PSD, o tipă grasă, urâtă și cu ochelari, isterizează pe alt post că vor ieși criminalii și teroriștii din pușcării, mulțimile de oameni ieșiți pe străzi prin orașele țării cred ce li se spune ca o concluzie la ceea ce s-a întâmplat, spune SOV.

Speculând cu abilitate carențele unui guvern alcătuit din amatori într-ale politicii și comunicării, Dragnea își vede partidul crescând în sondaje precum Făt-Frumos și începe să viseze cu ochii deschiși la funcția de premier, ca prim pas, și la cea de președinte pentru finalul carierei sale politice. Începe campania electorală unde are o prestație excelentă și reușește o victorie împotriva unui PNL aproape inexistent ca mesaj și ca lideri. O lege dată de guvernul Năstase este pusă pe tapet de către adversarii politici și Dragnea își vede spulberat visul de a fi premier. Ca și cum asta n-ar fi fost suficient, al doilea dosar penal aflat pe rol la I.C.C.J se apropie de final și, nefiind premier în momentul pronunțării, posibilitatea de a fi condamnat și încarcerat devine aproape certitudine. Panica începe să pună stăpânire pe personaj și ne trezim cu una dintre cele mai ample și prost făcute manipulări din istoria post-decembristă a statului român, desfășurată în mai multe etape, afirmă SOV despre Dragnea.

Consecințele conform lui SOV

Dragnea

 • Prin ipocrizia și lașitatea pe care ne-a arătat-o, și-a pierdut aproape tot capitalul de încredere și simpatie obținut în timpul campaniei electorale.
 • Debarcare lui Iordache i-a slăbit major autoritatea în partid.
 • Atacul extrem de inteligent și cinic al lui Tăriceanu, care a cerut și a obținut dreptul de a participa la toate deciziile guvernului, i-a șubrezit major autoritatea asupra lui Grindeanu.
 • Mișcările de stradă i-au diminuat drastic marja de manevră în exercițiul guvernării.
 • Foarte probabil va fi condamnat.
 • Iohannis
 • Și-a întărit pentru moment poziția, posibilitatea suspendării fiind anulată.
 • Prin eliminarea lui Coldea a obținut acces la lista tuturor agenților acoperiți ai SRI-ului.
 • S-a poziționat în ochii occidentului ca un campion în lupta împotriva corupției și ca un titan al democrației românești.
 • A luat o serioasă opțiune pentru obținerea unui nou mandat.
 • A arătat clar că este un cabotin, fără idei proprii, manipulat de echipe de specialiști care nu dau nici doi bani pe el. Situațiile ridicole în care l-au pus sunt argumentul forte pentru aceste afirmații, el neavând niciun merit pentru câștigurile obținute.
 • România
 • A arătat că este o țară total dereglementată, lipsa regulii fiind regula.
 • Criza politică va continua până la clarificarea procesului pe care Dragnea îl are la I.C.C.J.
 • Capitalurile străine vor ocoli România cel puțin un an de acum înainte.
 • O depreciere accentuată a monedei naționale începând cu a doua jumătate a anului.
 • A devenit extrem de vulnerabilă la propaganda și manipularea maghiară.

Soluții

 1. Scoaterea justiției de sub control politic care să delege CSM-ul în numirea șefilor de parchete și instanțe. În aceasta situație nici procurorii și nici judecătorii nu vor mai fi obligați să-i facă pe plac șefului statului, indiferent de cine va fi acesta, și nici vreo lege de răspundere a magistratului nu va mai fi necesară, CSM-ul stabilind codul deontologic al magistraților.
 2. O noua lege de funcționare a SRI care să prevadă, printe altele, și alocarea bugetară după niște criterii clare de performanță, desființarea unor divizii care se ocupă de poliție politică – gen divizia pentru apărarea constituției, norme clare de control ale acoperiților, pentru a-i elimina din justiție și politică.
 3. Lansarea urgentă a unui autentic proiect de țară care să repoziționeze România pe plan internațional și să-i aducă din nou pe români împreună.
 4. Refacerea relației cu Rusia prin oferirea unor avantaje economice consistente. Mari capitaluri externe ocolesc România din cauza relației tensionate dintre noi și ruși și mari pericole ne dau târcoale din pricina politicii pe care am dus-o până acum față de ei.
- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...