AcasăAnalizeTeleviziunea maghiară: Se strâng bani pentru apărarea Ungariei de Planul Soros

Televiziunea maghiară: Se strâng bani pentru apărarea Ungariei de Planul Soros

-

Începând cu 2 ianuarie, FIDESZ a expediat zeci de mii de scrisori populaţiei Ungariei în care a solicitat donaţii în bani pentru apărarea Ungariei de Planul Soros. La scrisoarea premierului au răspuns până acum peste 36 de mii de cetăţeni, transmite televiziunea maghiară conform Rador.

Susţinătorii FIDESZ au donat până în prezent 186 de milioane de forinţi destinaţi pentru lupta împotriva Planului Soros.

Directorul pentru comunicare al celui mai mare partid de guvernământ a declarat: „Susţinătorii noştri ne-au trimis în medie cinci mii de forinţi, pentru care le mulţumim. FIDESZ se foloseşte de mult timp de posibilitatea conferită de finanţarea din partea comunităţilor, ceea ce este, în acelaşi timp, şi o puternică confimare din partea susţinătorilor partidului”.

Referitor la utilizarea sumei care va fi primită din partea populaţiei directorul de comunicare al FIDESZ a menţionat că partidele aflate la guvernare vor tipări şi afişa materiale informative şi panouri împotriva Planului Soros.

Premierul Viktor Orbán a solicitat şi în 2014 ajutor din partea simpatizanţilor partidelor de guvernământ pentru susţinerea reducerii cheltuielilor de întreţinere şi a luptei împotriva Bruxelles-ului. În actuala acţiune, care a început pe 2 ianuarie, Viktor Orbán a adresat câte o scrisoare susţinătorilor FIDESZ, care l-au mandatat să lupte îmotriva Planului Soros privind primirea imigranţilor. Premierul Viktor Orbán, care este şi preşedintele FIDESZ, a prezentat provocările perioadei următoare, precizând că „acum este mai importantă ca orice apărarea Ungariei împotriva acţiunilor lui George Soros, pentru ca ţara să rămână într-adevăr o ţară a maghiarilor”.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...