spot_img
27 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăEconomieTelekom România mărește pentru a treia oară prețurile în mai puțin de...

Telekom România mărește pentru a treia oară prețurile în mai puțin de un an

-

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, va mări pentru a treia oară în mai puţin de un an preţurile pentru principalele sale servicii – o mutare fără precedent pentru piaţa locală de telecom.

„Pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie 2021, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat. Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania”, conform datelor companiei.

- Advertisement -

Mutarea este explicată de necesitatea grupului de a-şi acoperi costurile şi de a rămâne „viabilă economic”, conform reprezentanţilor Telekom

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img